Implementarea Electronică HDCVI

Soluția HDCVI de la Dahua este formată dintr-un circuit integrat (CI) pentru transmisie (TX) și un circuit integrat pentru recepție (RX), care sunt concepute pentru camerele, respectiv DVRurile HDCVI. Soluția poate fi aplicată și pentru fibră optică, distribuitoare, matrici etc.

Circuitul integrat pentru transmisie (TX)

Circuitul dispune de interfețe video digitale standard BT1120/ BT656, interfață audio I2S și interfață generală I2C, toate fiind folosite deja în industrie pe scară largă, permițându-i, astfel, circuitului integrat să fie interfațat cu procesoarele de semnal video (ISP) și audio existente pe piață.

Pentru ieșirea analogică standard (SD), pe lângă cea HDCVI, circuitul integrat este compatibil și cu standardul CVBS.

Circuitul TX suportă 25/50fps@1280H și 25fps@1920H.

tx_ic

Circuitul integrat pentru recepție (RX)

Circuitul de recepție suportă intrări HD-HDCVI și ieșiri video digitale, audio digitale (I2S), posibilitatea de cascadare a ieșirii audio digitale cât și o interfață generală I2C.

Circuitul suportă specificarea formatului pe fiecare canal de intrare în parte, cât și configurarea individuală a luminozitații, contrastului, nuanței și a saturației.

rx_ic

După cum se poate vedea în figura de mai sus, circuitul integrat de recepție (RX) folosește aceeași interfață folosită de circuitele standard (convertoare Analog-Digital) întâlnite în DVRurile analogice clasice. Funcțiile de procesare și îmbunătățire a imaginii permit recepția semnalului video HD până la o distanță maximă de 800m.

Cu alte cuvinte, folosind soluția HD propusă de către Dahua Technology, producătorii pot oferi echipamente video cu performanțe mult îmbunătățite la costuri reduse.